CHEF'S Table
від переможця MasterChef Prof
Вперше в Одесі – гастрономічна подія, яку неможливо пропустити!

Зустрічайте молодого та талановитого шеф-кухаря Артема Кабулахіна, переможця шоу «MasterChef 4 Prof», шеф-кухаря Culinaria та спікера, який надихає своїм кулінарним мистецтвом.

Чому це важливо?
Артем Кабулахін – це нове ім'я в кулінарії, яке вже встигло завоювати серця гурманів. Його страви – це не просто їжа, це витвори мистецтва, де кожен інгредієнт має свою історію.
Chef's Table – Ваша гастрономічна подорож у світ смаку та елегантності
Вишуканий вечір, створений для справжніх гурманів.

6 авторських страв – кулінарні шедеври, які шеф-кухар Артем Кабулахін розробив спеціально для цього заходу. Кожна страва – це витончене поєднання текстур, ароматів та емоцій, що розкривають унікальне бачення майстра.

Винний супровід від відомого сомельє Олександра Сугаченка, який ретельно підібрав ідеальні пари вин до кожної страви. Вишукані напої гармонійно доповнять смакову палітру вечора, підкреслюючи кожну нотку страв.

Це більше, ніж вечеря – це мистецтво, яке надихає.
Вишукане меню
Chef's Table
Перший акорд: домашній хліб із вишуканим грибним місо-маслом. Тонке поєднання текстур, що пробуджує апетит.

Ніжний старт: припущена устриця в ароматному даші, доповнена кремом із копченої риби та запеченим лимоном – витончений смак моря в кожному шматочку.
Вино: Cava - Jaume Serra - Gran Reserva - Chardonnay

Гастрономічна перлина: пончик з ікрою та крем-фрешем – сучасний погляд на класику з нотками елегантності.
Вино: Domaine Du Colombier - Chablis Vieilles Vignes

Основна симфонія: Качина грудка у гармонії з квітами ревеню, демігласом із місо та цитрусових, батат-пюре та свіжим шифонадом базиліку. Ідеальне поєднання насичених смаків і витонченості.
Вино: Gros Frere et Soeur - Chardonnay 2022

Солодкий акцент: цукерка з чорної квасолі та чорного кунжуту – несподіваний дует, що дарує унікальні гастрономічні відчуття.

Фінальний штрих: Мандарин із кремом із квашеного мандарину та тархуном – яскравий і освіжаючий фінал, який залишає легкий цитрусовий посмак.
Вино: d'Arenberg - Witches Berry - Chardonnay

Цей вечір стане подією, яку ви захочете згадувати знову і знову.
Обирайте зручний час для незабутнього гастровечора Chef's Table

Ми підготували три варіанти дати та часу, щоб ви могли обрати ідеальний момент для своєї кулінарної подорожі:

24 січня о 19:00
25 січня о 17:00
25 січня о 20:00

📲 Кількість місць обмежена, забронюйте свою участь вже зараз!

Деталі та бронювання за номером: +380 99 111 53 31

Локація: Elissa Bar&Restaurant (Леха Качинського, 10)